Saturday, August 15, 2009

Qis,aku dah update dah untuk ko!

Beauty and the Beast!



Dengan bonda di Penang



Free Sytle



PD - I'm with the yellow bag




Mak Su,Mak Uda and Diniy


Along & abg Man


Kakak & Adik


Apartment di Ilham Resort


Dalam kereta



Penang's Beach


Malam BBQ


Ilham Resort
Belakang tu ada laut



Akhirnya di puncak setelah penat hiking




Rumah Api Tg. Tuan




Dengan bangah:love this Pic




Floria Festival-bondaku



So Hot!



Kehadapan housemateku, Balqis.. Terlebih dahulu,beta nak mintak maaf kerna tak mampu nak update blog ni lebih awal. Maafkanlah kesalahan beta ye? Bukannya ape Qis,dengan kehadiran kekanda beta,Bangah tu merumitkan keadaan. Beta terpaksa rebut komputer ni hari2 dengan die. CIs,leceh betul! Walhal,dia bukannya nak gunakan internet,dia hanya nak main counterstrike je kat komputer ni. Beta mmg murka.tapi nak buat mcm mane kan?pegilah main kat laptop die.Tetapi die berdegil.. Lagipun,beta byk pergi jln2,jadi,beta x dapat nak duduk rumah sangat. Beta pergi Pulau Pinang sebaik sahaja tiba di Malaysia.Kemudian,beta duduk Putrajaya sekejap bersama bonda dan ayahnda sambil menolong mereka dgn kerja pejabat. Buat pengetahuan QIs,selama seminggu tulah bakal seorg doktor ni menjadi secretary kepada boda beta. Kata anak mithali kan? Oh ye,beta baru je balik daripada Port Dickson. Ade rezeki,x lama lagi beta nak pergi Fraser Hill pulak. Ter'membebel' pulak beta. Balqis and Kak Sha Ape khabar? Oh ye Qis,beta sedang bergiat cergas mengikis duit ayahnda beta untuk membeli siri -siri novel charlaine harris..ingat tak Vampire Bill Compton? sebenarnya dia tu jahat tau..Opppss...nanti x suprise pulak! Nampaknya setakat ini sahaja surat beta pada kali ini,beta harus berangkat sekarang. Sebagai tatapan Balqis,beta sertakan bersama gambar2 percutian beta. Diharap anda berdua dapat menjaga diri sepanjang ketiadaan beta. Sampaikan salam beta kepada Kak Sha ek? Salam sayang dan rindu...
Betalah,sape lagi?

8 comments:

pinkRose said...

oh intan,how i missed u!!thanx awfully for the letter.hihi.waa,ketawa2 ja aku bca entry ko intan,gembira sgt..hehe.waa,bestnya ko pegi jln2.rindu sgt.yg bgusnya ko dgn family.emm,bill tu jahat ke?dia kan hero?actually,i liked eric better.he seems powerful n thousands older than bill so more power.the one who ruled not take order like bill.nta apala aku merepek ni.remember eric?intan,nda sabar tgu ko balik.dont mistaken me,i want u back not bcoz u bring the novels along,hehe..but bcoz i missed u like hell.ok..mmuaaahhhhhhh

pinkRose said...

not to mention,all the pictures were gorgeous!!

intannuratiqahmohamadyunus said...

miss u too dear!
u know what? ric is soooo HOT in true blood season 2!!! About your compliments for the picture,tell me something that i dont know!hehehe.. i know u miss that line right? So,ape perubahan kat rumah sekarang? Jadi ke buat rak buku?

pinkRose said...

haha,iya?ahead than me youu..haha.there is season 2?gosh,u r 2 up 2 date.yup,i forgot its ur best replying when i gave u a compliment.arg..hihi.nothing best at all,just the same atmosphere,boring giler.haha.rak buku?no comment.no progress yet.

fa-aja-aja said...

wahhh..bagus ko bejalan..haha..eh shawl2 ko pki tuh smua beli kt mesir ke arituh? asal cam xpnh npak pun.ngee

pesta bunga aku pegi sekejap sgt!! just cari bunga utk konvo abg aku..apaka?..so tak dpt jalan2..haih sedey T_T

enjoy ur hols dear! muahh

intannuratiqahmohamadyunus said...

qis-balik nanti aku rase nak g sembelih yaser tu. rase nak ketok2 kepala die!!!xpun ko jelah yg tlg ketokkan kepala die tok aku!


Pot-- POT!!!!shawl tu semua kat malaysia punye.lagi cantik drpd mesir pnye!huhuhuhu..

hmm....weh..i'm looking forward to visit u.tp kene susun jadual dulu.padat nih!!

NazeeraBalqis said...

intan,its one of my wishes.but,he's too tall towering over me.haha
so,kta trpksa kutuk2 dia kt blkg ja la.haha

fa-aja-aja said...

amboi padat giler cuti ko..ko bt ape je??