Monday, March 22, 2010

Try To Answer This..

Isn't that gorgeous??!!
A gift from Dato' Salleh to Intan
(Intan in 'Pisau Cukur Movie', NOT ME!!)


Buat Apa Nak Bercinta Dengan Orang Miskin,

Kalau Boleh Bercinta Dengan Orang Kaya,

Betul Tak????


Taken From : Pisau Cukur



8 comments:

airainara said...

amboih! haha. like! like!

F I E Z A I N A said...

panas...

fa-aja-aja said...

tak setuju dua2 ni.jadik independent lady tak guna duit lelaki.yeah!!

intannuratiqahmohamadyunus said...

aina - hahahaha.. jawab.. jawab..

aina - oh..my..dior..

pot - duit sendiri mmglah ade. tp, pernah dgr x,, duit u duit i, duit i duit i lah!!!!! hahaahahahaha...

Tan Sri Dato' Dr.Khairul™ said...

huuhhh....meterialistik sugguh cik intan payung nihh....btw..jgn tak ingt plak..aku siap copy paste 2 kali semalam...dah la gune tulisan besar2...tapi aku tngk xde pape perubahan lagik....INI ADALAH PAKSAAN!!!!! anda ade mase 24 jam..kalo tak terbatallah perjanjian karipap dengan rasminyer!!!! hehehhehehe....

nazeera balqis said...

ngko memang..haha
klu org kaya laki tua,ko nak??ah,ah?jawab aku plak

intannuratiqahmohamadyunus said...

tan sri- materialistik.. mane ade.. aq ni kan baik orgnye.. itu persoalan je.. nak tgk reaksi jawapan korg. IYE...IYEE.. aku dah follow dan dah link blog ko. eii,kawan aku sorg ni mmg kuat memaksa.. nasib baikla dapat kawan yg baik dan cun mcm aku ni haa..


qis- alaa... qis.. soalan tu tanya antara org miskin dan kaya je.... faktor umur x masuk.. hahahhaha

Nazeera Balqis said...

hampeh hang