Wednesday, June 23, 2010

FB-connecting people..

What a suprising day.. 
Tadi,dekat fb, ex-dato' , ex-schoolmate upload gambar masa kat sekolah dulu. First ayat keluar mulut ---> comot gila masa budak2 dulu! dahlah tu, kelakar muka. Innocent habis! dahlah hitam (gara2 kadet polis), kurus gila babeng pulak tu. Macamane boleh bina badan sekarang pun x tahu.

Dan bermula dari situlah, sorang..sorang.. kawan2 lama menjelma. Waaahhh.. rindunya. Mula lah add-meng add. Bagus jugak facebook ni. connecting people. 

Macam2 ragam masa zaman budak2 dulu. Sekarang ni, semua dah berterabur. Ada kat Penang, Selangor, Jepun, Mesir, merata lagilah. Betul abah kata, kita x boleh nak ikut kawan sebab semua rezeki lain2.

Masing2 dah bawak haluan sendiri. Ada yang dah jadi model. Ada yang dah jadi nurse. Ada yg dah jadi sasterawan. Ada bakal engineer. Ada bakal doktor.InsyaAllah..

Ada yang dah nak kawin bulan sepuluh ni. Ada yang dah bertunang. Ada yg dah jumpa jodoh masing2.. Ada yang still single..

And my backstabber once upon a time apologize today. Forgiven. Dah 4 tahun. See, x sekeras mana pun hati saya. Dah orang mintak maaf, sedang nabi ampunkan umat. but, forgive but not forget.

Nak cakapnya..kita semua dah dewasa @ tua... Ohhhh tidakkkkk!!!!!

Mereka plan nak buat reunion ---> pangkor @ cherating @ perhentian. I vote for perhentian.

Mungkin Millat facebook dan Umma united bakal mengambil tempat facebook. Asalkan kita menyokong mereka..


p/s : mungkin saya juga perlu minta maaf pada seseorang..

13 comments:

pot said...

ya pegi la minta maaf kat org tuh..walaupun tak tau sape.ekekeek

intannuratiqahmohamadyunus said...

noob..

nadiah said...

oit..perli ke??
ayt sasterawan tue dlm mknenye..
tkpe2..apepun...doakn aq jd penggiat bhs yg terulung ea??

sepet yamauchi said...

okie~
u mention penang,n nurse there~!!
hahaha...aku lah org 2~!!
n mmg comot n itam legam gile kat pix 2~!!
wekkkkk....
xmo tgk uhhh...
malu siot~!!
btw,spe yg mntk maaf kat ko??
spe yd add ko??
let me guess~!!
cam tawu jer~

intannuratiqahmohamadyunus said...

yee...teka teka semua,,silakan teka..

sepet yamauchi said...

bermula ngn huruf f~
ala KAWAN BAIK AKU~!!

intannuratiqahmohamadyunus said...

salahlaaaaa.....

pot said...

ko double noobbbbbbbbbbbbb

sepet yamauchi said...

ciss~
spe weyh??
mimi??

intannuratiqahmohamadyunus said...

bilenye aku gaduh dgn die..
adiba la weyh..

nadiah said...

serius ke diba mtk maaf gn ko intan??

intannuratiqahmohamadyunus said...

ya bah..

nadiah said...

wah2...bgos2...erm..act kn, aq dh lupe npe ko gduh gn die..peace!!! hehe..