Tuesday, June 22, 2010

Tanya lagi hot ke tak?

Cik Atiqah Mamat (memang nama comersial dia) sangat gemar meng-tag saya.Tapi tag kali ni memang ada kena mengena.


1-Anda rasa anda hot?
  Huhhh..isn't it obvious? Of course I'M HOT!  With the 46 celcius temperature, plus with 3 times blackout yesterday, who can deny that I'm hot???


2- Bila kali terakhir anda makan pizza?
Ohhh ye.. last time?  Cik Tiqah Mamat belanja makan pizza masa dia dapat duit banyak2.. lepas tu x makan dah.sbb ape eh? entahla.. xde selera kot.. die kene org belanja baru selera. hahaha..


3-Lagu terakhir yang anda dengar sekarang?
I'll be loving u a long time by Mariah Carey.. sedang dengar sekarang. One of my favourite though.


4-Apa yang anda sedang buat selain menyelesaikan tag ini?
Dengar lagu dan makan anggur. Anggur merah yang takde biji tu. Manis pulak tu. sedap lah makan,takde biji kan.macam makan snack.sesuai ganti popcorn masa tengok movie.berkhasiat pulak tu. Haaa..kalau nak beli, 5 genih sekilo..  

5- Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
Banyak woo.. --->
-kakak
-kak teh
-kak uda
-Budak darjah 5
-kak ika (dekat Msia only,not in egypt)
-In (Hanim & Hana yang rajin panggil ni)
-Miss crab
-Miss accessory
-Acha.. (??????????)
-Budak kechik
-Che' adik
-Diktator (no one calling me this anymore)




Tag 8 orang
8??banyaknya. dahlah banyak yang kite nak tag dah kena tag.

1-adik
2-qis
3-lai
4-nad
5-nisa
6-min
7-pot (aku tau ko takkan buat, aku just nak cukupkan 8 org je) 
8-ainaa


Siapakah org no. 1 kepada anda?
My dear adik yg gemuk.  yg paling rapat dlm family, dialah!

  Katakan sesuatu kepada org no. 5
Dah dapat bezakan ke tak serbuk kurma dengan serbuk sup?

Org no. 3 ada hubungan dengan siapa?
Dia ni my bff. dia ada hubungan dengan m****. dululah.. sekrang x taulah..

Bagaimana pula dengan org no. 4?
ni pun my bff gak.  dia ada hubungan dengan.. dengan..dengan.. entah,dia xnak cerita kat saya.

Pesanan buat orang nombor 6?
Jangan selalu jatuh depan org ramai lagi eh.. tambah2 depan junior. tambah2 depan intan, sebab kat situ jugak intan akan gelak kaw kaw punya! hahahhaa

Kata2 cinta untuk org no. 2?
 I always love u qis, but I love gerard butler even more. So, dont u ever dream of him! hahahaha
(evil laugh!!!!!)

adakah org no. 7 & 8 mempunyai persamaan?
perempuan.

 Berikan 5 yang anda tau mengenai org yg tag anda?
-My BFF
-Kuat makan. Sian keyri nak bela dia nanti, duit habis ke makan je.
-Kuat online shopping. Kesian Keyri sekali lagi.
-Gossip girl.
-Bercita2 nak kawin awal. good luck!!!


Perasaan anda semasa menyelesaikan tag ni? 
Lapar lah weiiiiiii!!!!! mau makan apa ni????????????????? LAPAR LAPAR LAPAR LAPAR!!! 


 

12 comments:

Nazeera Balqis Mohammed Asif said...

ahh..gedik kau.aku dulu yg jmpa Gerard Butler tu.

sepet yamauchi said...

m****??spe 2???

Khairunnisa Ithnain said...

intan ngeks~
hahaah.. kan sudah ku bilang, bukan salah aku.. ini semua salah ADABI, sape suroh dia pergi letak kaler sama.. mane org xkeliru.. lalala~

intannuratiqahmohamadyunus said...

qis - excuse mmmuah... pleaseeeeee.. tolong sikit. i'm in love with gerard since phantom of the opera released, which is 1997,when i was standard 1. hahahahhahaha..aku menang!

lai-oppppssss..tak tau!!!

nisa-adoiyai..still salahkan adabi?

adik_mirah said...

kakak kenapalah gedik sgt./.perlu ke tlis gmuk!!1x gmuklah mngade2...

intannuratiqahmohamadyunus said...

alaaaa...kan kakak dah garis/cancel tu. so, kire x tulis la tu.. hehhhe

sepet yamauchi said...

weyh..aku btol2 xtawu nie~

nadiah said...

intan, u mistaken btween nmber 3 n 4 i guess...

intannuratiqahmohamadyunus said...

eh..eh.. haahlah.. tertukar no 3 & no 4! hahahhahha..

Nazeera Balqis Mohammed Asif said...

ahh,mcm2la kau.weekkk

sepet yamauchi said...

huh~!!
nme aku pon dh xkenal~
waaaaaaaaaaaa

nadiah said...

smp ht ko intan..nme ktorg pown ko leh trtukar kn?? waaaaaaa....xnk kwn!!