Monday, June 7, 2010

Takut @ Best Kena Ngorat Macam Ni




Sila Diam.. eh.. tak.. 
Sila tonton video di atas.
Bayangkan anda berada di tempat Moa (heroin di atas), apa perasaan anda.
Di-ngorat sedemikian rupa? 

Kalau saya..
Kalau saya....
Best woooooo.. kena ngorat dgn Alexander Rybak! hahahaha (kenapa gelak?)
Dahlah handsome, kaya pulak tu! (typical me kan..)
Apasal si Moa tu xnak haa?? nasib baik xnak, kalau nak ada je yg jealous (sambil angkat tangan, saya!saya!)

Tapi.. Tapi..
Itu kalau muka dia boleh tahan macam Alex.
Kalau muka dia macam longkang pecah? stalk macam tu, 
sentiasa ikut pergi mana2 pun, sentiasa bg love notes di mana2..
Tak ke rasa macam stalker?? scary?? 
Mungkin dah buat report polis supaya dia x boleh mendekati dalam jarak 15 meter.

OOoooo... Kalau handsome kata romantik? kalau x handsome kata stalker?

From a positive side :
 Lelaki  ni tahu apa yg dia mahukan. And he works toward it. Tak putus asa. Means dia hargai gadis ni.


From a negative side :
 Maybe this is what we call obsess? No matter what, he want to make this girl his. Worse, he might even do something that cross border just to get that girl. All fair in love they say..
Once upon a time, there was a guy who put a spell on me. All fair in love??????????!!!!
But, Alhamdulillah, dia tak sampai hati , break the spell and confess to me. Sampai sekarang saya hormat & tabik spring sama dia. Semoga dia berbahagia.


Moral dari cerita ini?

LOVE MEANS TO LET GO

Anda akan dapat yg lebih kaya dan handsome
Anda akan dapat yg lebih beriman dan menghargai anda.
Because we cant always get what we want,
But we get what we need.


p/s :
Mak.. dah dua kali akak nak cakap dengan mak tp x dpt. Ada je hal. Kalau dlm minggu ni x dapat jugak cakap dengan mak & abah, kakak buat keputusan nak tunang dengan orang norway!!
Macam kat atas ni. Take it or leave it. 

p/p/s :
Apa jenis anak dara ni?
Apa jenis ugutan ni?  

7 comments:

pot said...

hahaha..tahnye! anak dara apa ke ni.sapa ka yg put a spell on u? btw,love means 2 let go,sounds true.but it's hurt.nevermind,we get what we need after tis!

intannuratiqahmohamadyunus said...

masa form 3,budak dpn skolah aku,pegi camp sama2.hari yg dia spell aku,hari yg sama die break the spell.baikkan?teringin nak jumpa.nak tanya khabar.

love means to let go. of course it hurts,otherwise,they dont call it love.

OMG, aku boleh jadi dr love ni..

pot said...

how the spell works ant how 2 start? i don get it

Tan Sri Dato' Dr.Khairul™ said...

oooo...kalo hensem ko layan lahhhh..kalo tak hensem ko repot polis..huhh...naseb baik aku hensemm...taklah pompuan2 kat luar sane nak buat report polis....hahahahahhahaha... :p

intannuratiqahmohamadyunus said...

pot- dia taruk spell tu dalam kad raya. cara nak stop is bakar kad tu and selawat10 kali.


krol- krol..krol..
kalau org kaya dgn yg ada title tan sri pun aku x report polis.hahhahahah

pot said...

is it the spell works?? never heard about spell2 ni before.haha,first aku tau ni

intannuratiqahmohamadyunus said...

lucky me because along aku yg 1st bace kad tu,kirenye mcm spell tu jatuh kat die.tp spell tu tuju kat aku kan,so kitorg sama2 break the spell..